top of page
-.jpeg

FILM, MUSIKK og KULTUR

Norway Communicates benytter film-, kultur-, og musikkaktiviteter som kommunikasjon, kultur - og naturligvis - som næring. 

 

Screenturisme

Film har evnen til å framkalle et bredt spekter av følelser, og skape inntrykk og bilder som kan vare hele livet. Og ofte er det de faktiske landskapene og de fysiske stedene i filmene som bidrar til disse følelsene.

 

Dette er kjernen i filmturisme. Filmturisme gjør det mulig å oppsøke stedene og oppleve drømmene og atmosfæren fra filmen.

 

Dette bidrar til opplevelser som kan vare lengre enn filmen selv, og det bidrar også til næringer.

E-bok om screenturisme

Norway Communicates AS er i gang med å lage den første interaktive e-boka for filmturisme og profilere filmlokasjoner i landet. VI holder deg orientert!

 

Ian Brodie vil være sentral i dette initiativet, et tema som har blitt diskutert på nasjonalt nivå her i Norge. Det sammenfaller med en økende oppmerksomhet og interesse for film og turisme over hele landet.

 

Ian Brodie

Ian Brodie er ekspert på filmturisme. Han har bokstavelig talt skrevet boka om emnet, og har holdt foredrag om emnet på konferanser over hele verden. Hans guidebøker om filmlokasjoner og filmturisme har solgt over en million eksemplarer verden over.

Ians arbeid er uutslettelig knyttet til "Ringenes Herre", "Narnia" og flere andre filmprosjekter. Her i Norge inkluderer porteføljen hans filmturismeprosjekter som Birkebeinerne og 

Kampen om tungtvannet.

Norge - destinasjon for filmturisme

Gjennom årene har Norge vært åsted for en rekke internasjonale filmer, inkludert Star Wars - The Empire Strikes Back, Mission Impossible, Kampen om tungtvannet, og mange andre.

 

I samarbeid med land filmturisme er utviklet til bærekraftige næringer, som Skottland og New Zealand, jobber vi nå lokalt, regionalt og nasjonalt for å gjøre filmturisme til en attraksjon for turister i Norge.

Finn ut mer Kontakt oss for mer informasjon om prosessen her i Norge.

 

Se her for mer om Ian Brodies arbeid innen filmturisme.

_IBP5358-Edit.jpg
Little Steven 1957 Cadillac 01082018-17.

Bluestown Rising Dokumentar

Historien om Notodden Blues Festival er en fortelling om en liten industriby som har overvunnet store hindringer.

 

Da fabrikkene stengte i 1987, ble tusen mennesker kastet ut av arbeidslivet, og det var lite håp om nye jobber i byen. I stedet for å gi opp, bestemte 13 unge kvinner og menn seg for å lage en bluesfestival som nå 30 år senere regnes som en av de beste i verden.

 

Dette er en historie om å ikke gi opp og vise at ingenting er umulig. 30-årsjubileet for Notodden Blues Festival slo alle rekorder og ble en stor suksess. Men med korona-viruset, endres historien enda en gang.

Med Steven Van Zandt som executive produsent og Norway Communicates' David John Smith som produsent, er filmen ferdiggjort, og vil bli vist på NRK vår/sommer 2022.  

 

Notodden Kommune, LO, DKS (Den kulturelle skolesekken), Vestfold Telemark Fylkeskommune og andre støttespillere har vært uhyre viktig for gjennomføringen av filmen.

Vi forteller verden en unik og viktig historie om

 

     'The town that would not give up!'

 

Norway Communicates AS arrangerte en lukket visning av filmen på Bok & blueshuset på Notodden under Notodden filmkonferanse i april.

 

Følg med på NRKs programsider for deres visning av filmen.

Wild Telemark Vikinger

Vi er i ferd med å bygge laget vårt.

 

Film, kickoff for teambygging, seminarer, kampdemonstrasjoner og mere til. Dette er hva vi gjør.

 

Kontakt oss i Hydroparken på Notodden for å lære mer. Bygg 105

ØVELSE GJØR MESTER 

Trening for kommende filmer, arrangering av kurs og seminarer, instruksjon i kamptrening eller jobbing med ungdommer for å bygge selvtillit og ferdigheter. Vi er en åpen og vennlig gruppe fagfolk som ønsker deg velkommen.

 

Vi jobber sammen for å gjenopplive verdiene og kraften til vikingene i dagens samfunn.

 

​SKAP SUKSESS

Hvert lag, hver gruppe og hver organisasjon kan finne styrke i mangfold. Tidligere erfaringer og utfordringer kan legge veien for en autentisk og vellykket fremtid.

 

Vi tilbyr:

 

- Teambygging, fysisk og mentalt

- Scenekamp og kampkoreografi

- Fall- og dykkestunttrening

- Dynamisk kroppsspråk

- Slapstick scenekamp

- Fokusert kamp

- Etappekamp og stunts med kondisjonstrening

- Bygge opp selvtillit

- Privat trener

- Filmrekvisitter og snekring

- Grunnleggende filmsminke og SFX-sminke

- Scenekamp med hest

 

VI TENKER TEAM

Teambygging, fysisk og mentalt. Eirik og teamet hans bringer vikingarvens mentalitet, styrke og fokus til deg.

 

Enten du filmer, trener, eller bare ønsker å styrke ditt eget team. Vikingene visste hvordan de skulle lykkes:

– Jobbe sammen

– Taktikk og strategi

– Mental trening

– Oppnå dine mål

Kontakt oss!

267614139_1492285251151217_1663547512467678369_n.jpg
bottom of page