top of page

GLOBALT, MEN LOKALT

Vi kommer fra tre forskjellige kontinenter, men med ulike erfaringer og bakgrunn. 

 

Alle er dedikert til det samme målet: Gjennom forskjellige prosjekter og initiativer å fortelle verden om det vi kaller::

 

"NORGE - En av verdens beste bevarte hemmeligheter" ©

--2.jpeg

David John Smith

David John Smith har jobbet med planlegging og gjennomføring av OL og mange andre arrangementer i nesten tredve år og på seks kontinenter.

Hans evne til å holde kontroll på prosjektene er godt dokumentert. Blant annet å håndtere opptil 100 millioner dollar og levering av 8,5 millioner OL-billetter til 100-års lekene i Atlanta 1996.

Han har vært en nøkkelressurs i store regjerings- og næringsinitiativer, inkludert NATOs ministermøter, International Banking Summer School, World Cancer Congress, World Design Congress og mange andre større og mindre arrangementer.

Siden 2009 har Smith jobbet med 'Little Steven' Van Zandt på en rekke film-, media- og musikkprosjekter, og siden 2017 også sammen med Ian Brodie og Per Ole Hagen.

David John Smiths har en unik forståelse av kulturer og mennesker, kombinert med stor kreativitet i gjennomføring av prosjekter.

David John Smith Portrett 20052020-01.jp

Per Ole Hagen

Hagen er utdannet musikkviter, og har jobbet i tilsammen 25 år musikksjef i NRK P1 og som musikkrettighetssjef i NRK. Han har undervist i musikk på alle nivåer av skoler, inkludert Universitetet i Oslo hvor han nå underviser om musikkbransjen. 

 

Per Ole Hagen har jobbet som journalist, skrevet flere bøker, og er en prisbelønt konsertfotograf for Getty Images.

  • Linked In
Per Ole Hagen Portrett 20052020-03.jpg

Ian Brodie MNZM

Ian Brodie er en prisbelønt filmfotograf (Lord of the Rings, Narnia m.fl.), ekspert på filmturisme og internasjonalt suksessfull forfatter med base

i Perth, Vest-Australia. 

 

Hans kjærlighet til film, reise, fotografering og vintage kampfly har medvirket til å produsere bemerkelsesverdige bøker og bilder, og har resultert i 22 bøker som så langt har solgt i nærmere 2.000.000 eksemplarer.  

  • www.instagram.com/ianbrodiephoto
  • Linked In
TLK(11)_IB77737.jpg
Anita Kristine Lindeboom Portrett 200520

Anita Kristine Lindeboom

Anita Kristine Lindeboom kommer opprinnelig fra Nordland i Norge. Etter å ha jobbet over ti år i kultursektoren i Nederland, vendte hun tilbake til Norge og fikk en dobbelt universitetsgrad i design og utdanning. 

 

I løpet av de siste årene på Notodden har hun skapt og ledet en rekke kreative prosjekter før hun begynte i Norway Communicates som prosjektleder tidligere i år.

bottom of page