GLOBALT, MEN LOKALT

Vi kommer fra tre forskjellige kontinenter, men med ulike erfaringer og bakgrunn. 

 

Alle er dedikert til det samme målet: Gjennom forskjellige prosjekter og initiativer å fortelle verden om det vi kaller::

 

"NORGE - En av verdens beste bevarte hemmeligheter" ©

--2.jpeg

David John Smith

David John Smith har jobbet over hele verden med flere Olympiader, så vel som større statlige og næringsinitiativer, bl. annet NATOs ministermøte, International Banking Summer School, World Cancer Congress, samt arrangementer på seks verdensdeler.

 

Siden 2009 har Smith jobbet med Little Steven Van Zandt på flere film-, media- og musikkprosjekter.  Hans forståelse for kulturer og mennesker, kombinert med hans kreativitet gjør arbeidet hans unikt.  

David John Smith Portrett 20052020-01.jp

Per Ole Hagen

Hagen er utdannet musikkviter, og har jobbet i tilsammen 25 år musikksjef i NRK P1 og som musikkrettighetssjef i NRK. Han har undervist i musikk på alle nivåer av skoler, inkludert Universitetet i Oslo hvor han nå underviser om musikkbransjen. 

 

Per Ole Hagen har jobbet som journalist, skrevet flere bøker, og er en prisbelønt konsertfotograf for Getty Images.

  • Linked In
Per Ole Hagen Portrett 20052020-03.jpg

Ian Brodie MNZM

Ian Brodie er en prisbelønt filmfotograf (Lord of the Rings, Narnia m.fl.), ekspert på filmturisme og internasjonalt suksessfull forfatter med base

i Perth, Vest-Australia. 

 

Hans kjærlighet til film, reise, fotografering og vintage kampfly har medvirket til å produsere bemerkelsesverdige bøker og bilder, og har resultert i 22 bøker som så langt har solgt i nærmere 2.000.000 eksemplarer.  

  • www.instagram.com/ianbrodiephoto
  • Linked In
TLK(11)_IB77737.jpg
Anita Kristine Lindeboom Portrett 200520

Anita Kristine Lindeboom

Anita Kristine Lindeboom kommer opprinnelig fra Nordland i Norge. Etter å ha jobbet over ti år i kultursektoren i Nederland, vendte hun tilbake til Norge og fikk en dobbelt universitetsgrad i design og utdanning. 

 

I løpet av de siste årene på Notodden har hun skapt og ledet en rekke kreative prosjekter før hun begynte i Norway Communicates som prosjektleder tidligere i år.

Haavard Larsen Portrett 20052020-01.jpg

Håvard Larsen

Håvard Larsen er fra Ulefoss og har en cand.scient grad i biokjemi. I tillegg har han tatt fag som miljøvern, pedagogikk og prosjektstyring. Han har nærmere 20 års erfaring fra kvalitetskontroll i legemiddelindustrien. 

 

Håvard er nøkkelpersonen i flere Norway Communicates prosjekter, bl. annet akvaponi satsingen Fisk og Tulipaner. Håvard brenner også for fotografi, film og kreative løsninger.

  • Linked In